Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Screens

Een screen is een vorm van zonwering en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht en wind. Ook nemen ze weinig ruimte in en zijn ze niet te opvallend aanwezig, waardoor ze een rustig aanzicht hebben.

Voorzie de zijkant of de voorzijde van uw overkapping van windvaste Zipscreens. Bij deze screens zit het doek aan de zijkant volledig in de geleider opgesloten, het doek bolt hierbij niet zoals bij normale screens. Afhankelijk van de doekkeuze kunt u kiezen voor een meer of minder doorzichtige variant. Deze screens zijn altijd elektrisch te bedienen.

Een voordeligere variant is een Fixscreen dat u handmatig met een slingerstang kunt laten zakken en dat vergrendelt als deze helemaal naar beneden gedraaid is. Het doek spant zich door kort terug te draaien.

Pallazzo Flowz

Als officieel Pallazzo dealers leveren wij o.a. de Pallazzo Flows screens. Een elegante zipscreen oplossing tegen de zon, tocht en regen.

De Pallazzo Flows zijn te combineren met de terrasoverkapping zoals de Pallazzo Lounge en Pallazzo Sqope.

Het screendoek is glasvezel versterkt en daardoor waterafstotend en weersbestendig. Het zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort. De betrouwbare zonwering filtert ongeveer 85% van het zonlicht terwijl u onbelemmerd zicht blijft houden op uw tuin

Weinor Vertitex II

De verticale zonwering.

De Vertitex II verticale zonwering van Weinor beschermt tegen verblindende zon, het opwarmen van terras en binnenruimtes en tegen nieuwsgierige blikken. Uitstekend toe te passen in een overkapping, raam, op een balkon on serre. De zonwering heeft een onopvallend design en past altijd.

Bekijk het ruime assortiment screens in onze showroom in Elst.

Of bekijk meer voorbeelden op de inspiratiepagina.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: