fbpx

Screens

Een screen is een vorm van zonwering en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht en wind. Ook nemen ze weinig ruimte in en zijn ze niet te opvallend aanwezig, waardoor ze een rustig aanzicht hebben.

Voorzie de zijkant of de voorzijde van uw overkapping van windvaste Zipscreens. Bij deze screens zit het doek aan de zijkant volledig in de geleider opgesloten, het doek bolt hierbij niet zoals bij normale screens. Afhankelijk van de doekkeuze kunt u kiezen voor een meer of minder doorzichtige variant. Deze screens zijn altijd elektrisch.

Een voordeligere variant is een Fixscreen dat u handmatig met een slingerstang kunt laten zakken en dat vergrendelt als deze helemaal naar beneden gedraaid is. Het doek spant zich door kort terug te draaien.

Bekijk het ruime assortiment screens in onze showroom in Elst.

Persoonlijk advies van onze experts

U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!

Bel ons op nummer 0481 - 35 09 60

of kom langs in onze showroom.

002-technology

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

004-drill

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

002-technology

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0+

Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken:

Scroll naar top