Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Onder gemonteerde zonwering

U wilt een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Weinor Sottezza onder zonwering van Verandaland voor. De Weinor Sottezza onder gemonteerde zonwering is een effectieve en sfeervolle oplossing voor terrasoverkappingen. Door de vrije luchtcirculatie bij een terrasoverkapping ontstaat er geen hittestuwing. De decoratieve Weinor Sottezza onder zonwering is in diverse uitvoeringen te verkrijgen/samen te stellen  – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Dit zonnescherm reduceert warmteontwikkeling onder het glas en zorgt voor een comfortabele temperatuur – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: