Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Knikarmscherm

Met een stijlvol knikarmscherm bent u zeker van schaduw binnen én buiten. Of u nu houdt van tijdloos klassiek of puristisch modern, voor iedere keuze is er een Weinor scherm! Dat Weinor veel aandacht besteed aan design blijft niet onopgemerkt, want de designs van Weinor worden regelmatig bekroond. De Weinor terrasschermen bieden een overkapping tot 4 meter en gaan tot 21 meter breed. Een slim systeem voor bevestiging maakt knikarmschermen geschikt voor praktisch iedere woning.

Naast het feit dat een Weinor knikarmscherm u laat genieten van het buitenleven, zorgt een Weinor knikarmscherm er ook voor dat het koel blijft in huis. Het doek  houdt de hitte tegen.

Met diverse luxe opties maakt u uw terras helemaal compleet. Door het Weinor knikarmscherm uit te rusten met bijvoorbeeld Weinor verwarming of Weinor ledverlichting geniet u vaker van het terras! Uiteraard zijn al deze opties eenvoudig te bedienen met de Weinor BiConnect afstandsbediening.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: