Welkom bij Verandaland

Beleef de sensatie van een overkapping bij Verandaland in Elst

Wilt u ook vanaf het vroege voorjaar tot het frisse najaar optimaal genieten van terras en tuin? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij verzorgen beschutting tegen zon, wind, regen, kou en geluid, zodat u volop van uw terras en tuin kunt genieten. Tuinbeleving en het buiten zijn maken de laatste jaren een sterke ontwikkeling door. Wij hebben dan ook voor iedere situatie een passende oplossing.

Kijk, proef en beleef….

Bekijk in de showroom van Verandaland de vele mogelijkheden van een terrasoverkapping. Proef de sfeer, bekijk de mogelijkheden, voel het comfort. De thuissituaties zijn er op perfecte wijze nagebootst. Zo alleen kan men een weloverwogen keuze uit alle te leveren systemen maken. Het advies van Veranda land is bovendien gebaseerd op jarenlange ervaring en een grondige kennis van producten.

U vindt op onze site geen volledige prijslijst, wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en service. Wij leveren uitsluitend een compleet gemonteerd maatwerk product. Een reële prijsindicatie is vaak te geven na een korte inventarisatie van o.a. systeemkeuze plus eventuele opties bij een bezoek aan onze showroom.

Like ons nu ook op Facebook .
fb_icon
Wij heten U van harte welkom in onze showroom en zorgen dat de koffie klaar staat.

 

Team Verandaland