Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

weinor Smaila

Smaila

Het compacte kubistische zonnescherm

Wie op zoek is naar een hoogwaardige, elegante en individuele zonbescherming kan niet om de Smaila heen.

Dit nieuwe hoogwaardige zonnescherm van weinor is uitermate geschikt voor compactere woningen en balkons. Deze scoort niet alleen met een strak design en de cassette, waarin het zonnescherm in gesloten toestand goed is opgeborgen. Maar door tal van zonweringdoeken voor elke lifestyle, veelzijdige framekleuren en sierafdekkingen van geborsteld aluminium aan de zijkant geeft kunt u een geheel eigen stijl aanbrengen op balkon of terras.

De uiterst geavanceerde technische uitrusting met topkwaliteit ”Made in Germany” laat geen wens onvervuld.

Meer weten over de
weinor Smaila?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Kubistisch design

De moderne vormgeving, sierafdekkingen aan de zijkant en een duidelijk zichtbare hoeveelheid doek maken de Smaila tot een chique accessoire op balkons en compacte terrassen.

Made in Germany

De sterke en geluidsarme weinor LongLife-arm en vele andere hoogwaardige onderdelen garanderen eersteklas kwaliteit ''Made in Germany''.

Optionele Volant Plus

Smaila kan optioneel worden uitgerust van een Volant Plus. Hij beschermt aan de voorkant tegen zon, inkijk en verblinding. Met een geïntegreerd zonnepaneel kan hij volledig onafhankelijk van de stroomvoorziening geheel naar eigen behoefte in- en uitrollen.

Optimaal beschermd tegen vocht en vuil

Het rondom gesloten cassettescherm beschermt het doek en de techniek net zo veilig tegen de weersomstandigheden als de gecontroleerde regenafvoer aan de voorzijde bij het uitvalprofiel.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: