fbpx

Wat klanten zeggen

Klant beoordelingen

Dit zeggen klanten over Verandaland.
Bekijk alle beoordelingen op onze Facebookpagina. U kunt zelf ook een beoordeling achterlaten.

Anouk Kooijmans

Top service! Ze denken goed mee en komen met een passend aanbod. Erg goede kwaliteit. Kortom: zeer teveden!

Nienke van Beijnum

Vandaag een mooie veranda aan ons huis gekregen. Super tevreden met het resultaat. Netjes geholpen en vakwerk geleverd. Een aanrader voor iedereen.

Henk Lamers

Mooie veranda laten plaatsen door Verandaland Elst. Alles zoals afgesproken. Perfect georganiseerd team, werken heel precies en ruimen gelijk de rommel achter zich op. Een aanrader voor iedereen die een veranda wil plaatsen.

Danielle Nijland

Fijne ontvangst in de showroom. Ze nemen echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Tijdens het inmeten goed voorbereid, foto's en materialen meegenomen om alle opties te laten zien. Met plaatsen gaan de monteurs erg zorgvuldig te werk. Fijn is dat alles wordt gedaan. Er hoeft achteraf niet nog een elektricien of stratenmaker te komen. Plaatsing duurde 2 dagen ivm vele opties bij de veranda. Na plaatsing word al het materiaal netjes afgevoerd. Er wordt goede uitleg gegeven over hoe alles werkt. Kortom als je een veranda laat plaatsen is Verandaland zeker een goede keuze. Jullie hebben top werk geleverd mannen. Dank jullie wel.

Corinne van Haelen-Willemsen

Wat een geweldig bedrijf is Verandaland. Ik kan het iedereen aanbevelen. Prachtige producten, mooie showroom, vriendelijke vakkundige mensen. Service is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden

Harry Wolff

Na het eerste gesprek gelijk een klik op basis van deskundigheid en vakkennis. Offerte snel ontvangen en afspraak snel gemaakt. Op dag van plaatsing stipt op tijd en alles volgens afspraak. Werken zeer efficiënt en laten alles schoon achter. Met 1 dag alles klaar en genieten maar! Prima bedrijf en zeker een aanrader.

Patrick Scholten

Vanaf binnenkomst voor informatie tot en met het geplaatst hebben van onze veranda wordt je vakkundig te woord gestaan. Mannen werken erg netjes en denken goed mee om het helemaal top te krijgen. Voor een ieder die een veranda wil laten plaatsen, bij verandaland ben je aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kijk voor inspiratie op onze inspiratie pagina of lees meer over Verandaland.

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken:

Scroll naar top