Schuifbare terrasoverkapping

Schuifbare terrasoverkapping van Ittalum

Een Ittalum schuifbare terrasoverkapping van Veranda Land is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment van het schuifdak in 50, 66 of 75 procent open te schuiven is. Dit kan eenvoudig handmatig met de bijgeleverde bedieningsstok. Een extra optie voor de glazen schuifdaken is een elektronisch aangedreven uitvoering bediend met een afstandsbediening.

Hierdoor kunt u op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten en kunt u uw huis en het veranda dak makkelijker schoonmaken en onderhouden. Ook de bovenverdieping zoals de kozijnen en de dakgoten blijven makkelijker schoon te houden doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten kunt zetten.

Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden. Hiermee kunt u uw omzet verhogen op uw terras. Met mooi weer opent u het dak zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. En bij slecht weer of regen sluit u het dak weer zodat uw klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: