Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Terrasoverkapping of veranda met schuifdak

Een overkapping met glazen dakbedekking van Veranda Land

Een overkapping of veranda met schuifdak van Veranda Land heeft een uniek design en is visueel een echte eyecatcher voor uw tuin. Door de extreem stevige liggers is een uitbouw tot maar liefst 5 m diep zonder staalversteviging mogelijk.

Het dak kan worden uitgevoerd met een gedeeltelijk schuifdaksysteem – zo kunt u de natuur van dichtbij beleven! Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Een overkapping met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige overkapping met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Optioneel is melk glas ook mogelijk.

Kenmerken

  • Bovenliggende daklastconstructie met extra sterke profielen
  • Een vlak aanzien vanaf de onderzijde van het dak én liggers die niet boven de goot uitkomen
  • Naar eigen inzicht in te delen schuifdaksysteem
  • Gootprofiel voor optimale aanpassing aan de dakhelling
  • Geïntegreerde regengoot
  • 3 standaard RAL kleuren
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Makkelijk uit te bouwen tot tuinkamer

Altijd uit te breiden

Een overkapping met schuifdak is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, led verlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

Ideaal voor horeca gelegenheden

Een overkapping met schuifdak leent zich ook ideaal voor horeca gelegenheden. Breidt uw restaurant of cafe gemakkelijk uit met een overdekt terras. Met mooi weer opent u het dak zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. En bij slecht weer of regen sluit u het dak weer zodat uw klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: