De Ittalum schuifbare terrasoverkapping

Een Ittalum schuifbare terrasoverkapping van Veranda Land is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment van het schuifdak in 50, 66 of 75 procent open te schuiven is. Dit kan eenvoudig met de hand gedaan worden door het gebruiken van de bijgeleverde bedieningsstok.

Hierdoor kunt u op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten en kunt u uw huis en het veranda dak makkelijker schoonmaken en onderhouden. Ook de bovenverdieping zoals de kozijnen en de dakgoten blijven makkelijker schoon te houden doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten kunt zetten.

Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden. Hiermee kunt u uw omzet verhogen op uw terras. Met mooi weer opent u het dak zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. En bij slecht weer of regen sluit u het dak weer zodat uw klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras.

Een extra optie voor de Ittalum schuifdaken is een elektronisch aangedreven uitvoering bediend met een afstandsbediening.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Schuifbare terrasoverkapping

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu