Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Lamellen terrasoverkapping

Bepaal zelf de lichtinval

Met een lamellen terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Kies voor zon of juist schaduw door middel van de lamellen. Zo creëert u op elk moment van de dag een perfect klimaat.

In combinatie met een glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

Onze aluminium overkappingen en schuifwanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Pallazzo LOUNGE

De Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd.

Terrasoverkapping in eigen stijl

Woont u in een moderne nieuwbouwwoning of juist een meer landelijk huis en zoekt u een terrasoverkapping die past bij uw stijl? Met een lamellen terrasoverkapping zit u altijd goed. De strakke belijning van de lamellen terrasoverkapping is bijzonder mooi en komt goed tot zijn recht boven élk terras. Klein of groot, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer de sfeer die bij u past en maak van uw terras een volwaardige veranda.

Bekijk ons aanbod aluminium lamellen terrasoverkappingen in onze showroom in Elst.

Weinor Artares

Artares is het nieuwste model van weinor. Regel uw individuele bioklimaat gewoon zelf door de openingshoek van de lamellen. Met sensoren kunnen de lamellen automatisch worden ingesteld afhankelijk van het weer. Zo geniet u goed beschermd van het verblijf op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting aan lamellen en frame maakt u van uw weerbeschermingsproduct uw individuele terrashemel.

Koop nu het lamellendak Artares en bespaar met het magische voordeelpakket meer dan € 4.500,– incl. BTW!

Inclusief: Gekleurde ledverlichting, verwarming en intelligente Somfy-besturing.
Alleen van 1-12-2023 tot en met 31-3-2024.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: