Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Pallazzo SQOPE

Pallazzo SQOPE

HET KUBISTISCHE KARAKTER IN UW TUIN

Pallazzo SQOPE is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen.

Uniek ontwerp

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand.

Dit nieuwe model van Pallazzo is ontwikkeld op basis van de wensen van onze klanten en de nieuwste innovatieve technologieën. Het is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7 meter te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

Specificaties

De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

  • Breedte en dieptemaat mogelijk van 7000 mm x 4500 mm
  • Standaard in 7 trend kleuren beschikbaar, overige kleuren zijn mogelijk
  • Grote glasoppervlakken en veel natuurlijk daglicht onder de overkapping door een vakverdeling van 800 mm of 1000 mm;
  • Dakliggers zijn geïntegreerd in constructie.
  • Strak en symmetrisch design
  • Eenvoudig uit te breiden met INVIGO PRO glazen schuifwand, Pallazzo FLOWZZ zipscreen of vaste SQOPE Design ramen

Bediening via de app

Bedien de geïntegreerde verlichting en (optionele) screens vanaf uw mobiele telefoon. Via Bluetooth wordt verbinding gemaakt met demet de overkapping. In de app zitten alle opties om de verlichting in- en uit te schakelen. En kunnen screens geopend en gesloten worden.

Wanneer u langskomt in onze showroom kunnen we alle mogelijkheden bespreken.

Pallazzo FLOWZ zipscreen

Pallazzo Flowzz is een elegante zipscreen oplossing tegen de zon, tocht en regen. U combineert de Pallazzo Flowzz eenvoudig met uw Pallazzo terrasoverkapping. Het screendoek is glasvezel versterkt en daardoor waterafstotend en weersbestendig. Het zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort.

Pallazzo INVIGO schuifwanden

Deze glazen schuifwanden zijn te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: