Een stijlvolle aluminium overkapping voor elk terras!

Buiten zitten is voor de meeste mensen even bijkomen en heerlijk ontspannen. Totdat het frisser wordt… Of juist te warm. Met een stijlvolle aluminium overkapping zijn die problemen niet meer aan de orde. Onder onze aluminium overkapping heeft u geen last van een te felle zon, regen of wind. Want een aluminium overkapping is weerbestendig en geven een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijf!

Verandaland heeft een uitgebreid aanbod aan moderne aluminium overkappingen. Wij leveren en monteren onder andere: Pallazzo terrasoverkappingen, Weinor terrasoverkappingen, Ittalum schuifbare terrasoverkappingen, Pallazzo lamellenoverkappingen en zelfs Weinor zonweringen.

null

Lamellen overkapping

De Pallazzo aluminium overkapping van Veranda Land kenmerkt zich door de grote variatie in uitvoeringen.

null

Aluminium overkapping met doek

De Plaza Pro is de XL-versie van de Plaza Home. De extra gepatenteerde dwarsdrager zorgt voor hoge windstabiliteit en een strak doek. Daardoor is de textiele terrasoverkapping uitermate geschikt voor een decente privésfeer en de gastronomie.

null

Schuifbare terrasoverkapping

Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden.

null

Aluminium kubistische overkapping met glas

De Weinor Terrazza Pure terrasoverkapping wordt gekenmerkt door zijn spectaculair design. Achter de moderne en kubistische dakvorm gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Aluminium overkapping

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu