fbpx

Aluminium overkapping

Een stijlvolle aluminium overkapping voor elk terras!

Buiten zitten is voor de meeste mensen even bijkomen en heerlijk ontspannen. Totdat het frisser wordt… Of juist te warm. Met een stijlvolle aluminium overkapping zijn die problemen niet meer aan de orde. Onder onze aluminium overkapping heeft u geen last van een te felle zon, regen of wind. Want een aluminium overkapping is weerbestendig en geven een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijf!

Verandaland heeft een uitgebreid aanbod aan moderne aluminium overkappingen. Wij leveren en monteren onder andere: Pallazzo terrasoverkappingen, Weinor terrasoverkappingen, Ittalum schuifbare terrasoverkappingen, Pallazzo lamellenoverkappingen en zelfs Weinor zonweringen.

Persoonlijk advies van onze experts

U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!

Bel ons op nummer 0481 - 35 09 60

of kom langs in onze showroom.

002-technology

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

004-drill

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

002-technology

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0+

Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken:

Scroll naar top