Terrasoverkappingen

Het verlengstuk van uw huis

Waarom een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Er zijn voordelen ten opzichte van een zonnescherm. Deze kan u niet beschermen tegen de regen en doet dit eigenlijk alleen tegen de zon. Een overkapping beschermt niet alleen u en uw tuinmeubels maar ook de geplaatste onder zonwering tegen weer en wind.

Maak van uw terrasoverkapping een verlengstuk van uw huis!

Buitenleven betekent heerlijk relaxen en genieten. En genieten doet u het liefst het hele jaar door toch? Met de stijlvolle terrasoverkappingen van Verandaland geniet u ieder seizoen van uw tuin of terras. Met ons uiteenlopende aanbod kiest u precies wat bij u past: van elegante aluminium terrasoverkappingen tot design terrasoverkappingen met lamellen en schuifbare terrasoverkappingen. Kijk en ontdek op onze website wat er allemaal mogelijk is. Of kom voor een inspiratiesessie, of een vrijblijvende afspraak naar onze showroom in Elst. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: