Maak van uw terrasoverkapping een verlengstuk van uw huis!

Buitenleven betekent heerlijk relaxen en genieten. En genieten doet u het liefst het hele jaar door toch? Met de stijlvolle terrasoverkappingen van Verandaland geniet u ieder seizoen van uw tuin of terras. Met ons uiteenlopende aanbod kiest u precies wat bij u past: van elegante aluminium terrasoverkappingen tot design terrasoverkappingen met lamellen en schuifbare terrasoverkappingen. Kijk en ontdek op onze website wat er allemaal mogelijk is. Of kom voor een oriënterend bezoek, of een vrijblijvende afspraak naar onze showroom in Elst. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

null

Aluminium overkapping

Met de aluminium overkapping creëert u een heerlijke plaats om te relaxen. Van pure overkapping tot complete buitenkamer.

null

Lamellen overkapping

De terrasoverkapping met lamellen is praktisch en erg mooi! Een sterk architectonisch element in elke aanbouw.

null

Schuifbare terrasoverkapping

Een veranda met Ittalum schuifbare terrasoverkapping van Veranda Land is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment van het schuifdak in 50, 66 of 75 procent open te schuiven is.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt een droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Terrasoverkappingen

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu