Spazio

De Spazio terrasoverkapping wordt gekenmerkt door een perfecte afwerking. Verborgen schroeven en een geïntegreerde hemelwaterafvoer zorgen voor een luxe uitstraling. De Spazio overkapping is een zeer degelijk systeem dat leverbaar is op iedere gewenste breedte, de maximale uitval bedraagt maar liefst 6 meter diep!!

De Spazio overkapping kenmerkt zich door de vele keuze mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit 4 goot opzetstukken zoals:  een ronde, een rechte, een half rond of een Victoriaanse goot. Deze keuze heeft u ook met de staanderkappen. Ook betaald u geen meerprijs voor een afwijkende RAL kleur of structuurlak naar keuze. Zo stelt u de Spazio geheel naar eigen smaak samen of past u de Spazio aan op de architectuur van uw woning.

Met de Spazio terrasoverkapping creëert u eenvoudig extra leefruimte. Zo geniet u van het buitenleven ook als het weer een beetje tegenvalt. In combinatie met verlichting, verwarming, veranda zonwering en zelfs wanden kan de Spazio helemaal compleet gemaakt worden.

ProjectGallery.enclosure.156.fc1303878feca93b042f3657a8012709