Schuifdaken

Een veranda met Ittalum schuifdak ofwel een schuifbare terrasoverkapping van Veranda Land is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment van het schuifdak in 50, 66 of 75 procent open te schuiven is. Dit kan eenvoudig met de hand gedaan worden doormiddel van de bijgeleverde bedieningsstok.

Hierdoor kunt u op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten en kunt u uw huis en het veranda dak makkelijker schoonmaken en onderhouden. Ook de bovenverdieping zoals de kozijnen en de dakgoten blijven makkelijker schoon te houden doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten kunt zetten.

Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden. Hiermee kunt u uw omzet verhogen op uw terras. Met mooi weer stuurt u het dak open zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. En bij slecht weer of regen stuurt u het dak weer dicht zodat u klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras.

Een extra optie voor de Ittalum schuifdaken is een elektronisch aangedreven uitvoering bediend met een afstandsbediening.