Overkappingen veranda’s en serres Verandaland Elst Arnhem Nijmegen

Verandaland is uw specialist voor hoogwaardige, duurzame aluminium overkappingen, veranda’s en serres. Zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd. Wij leveren uitsluitend maatwerk, uitgevoerd in hoogwaardig gepoedercoat aluminium. Deze kunnen uitgevoerd worden met veiligheidsglas (gelaagd), polycarbonaat, of zelf aluminium lamellen, welke elektrisch open of dicht gezet kunnen worden. Uiteraard volledig waterdicht.

Maar dat is nog niet alles, u kunt uw overkapping of veranda ook uitvoeren met een glazen schuifwand. Deze bestaan in diverse uitvoeringen, zoals een schuifwand of vouwwand. Dit kan zowel geïsoleerd (dubbel glas) of ongeïsoleerd (enkel glas).

Dan is er ook nog de mogelijkheid om zonwering te plaatsen onder of boven de veranda afhankelijk van uw situatie of wens.
Screens verticaal te plaatsen is ook als optie mogelijk. U zit dan uit de wind en bent tevens beschermd tegen inregenen.

Kortom, bij Verandaland in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen) kunt u terecht voor uw serre, overkapping of veranda van uw dromen. Breng een bezoek aan onze showroom van ruim 1000m2. We serveren u er graag een kop koffie of thee bij.

Voor de prachtige meubelen in onze showroom kunt u kijken bij Global furniture welke ook gevestigd is in ons pand.

Menu