Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Overkappingen, veranda’s en serres Verandaland Elst Arnhem Nijmegen

Verandaland is uw specialist voor hoogwaardige, duurzame aluminium overkappingen, veranda’s en serres. Zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd. Wij leveren uitsluitend maatwerk, uitgevoerd in hoogwaardig gepoedercoat aluminium. Deze kunnen uitgevoerd worden met een dak van veiligheidsglas (gelaagd) of aluminium lamellen, welke elektrisch open of dicht gezet kunnen worden. Uiteraard volledig waterdicht.

Maar dat is nog niet alles, u kunt uw overkapping of veranda ook uitvoeren met een glazen schuifwand. Deze bestaan in diverse uitvoeringen, zoals een schuifwand of vouwwand. Dit kan zowel geïsoleerd (dubbel glas) of ongeïsoleerd (enkel glas).

Dan is er ook nog de mogelijkheid om zonwering te plaatsen onder of boven de veranda afhankelijk van uw situatie of wens.
Screens verticaal te plaatsen is ook als optie mogelijk. U zit dan uit de wind en bent tevens beschermd tegen inregenen.

Kortom, bij Verandaland in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen) kunt u terecht voor uw serre, overkapping of veranda van uw dromen. Breng een bezoek aan onze showroom van ruim 1000m2. We serveren u er graag een kop koffie of thee bij.

Voor de prachtige meubelen in onze showroom kunt u kijken bij Global furniture welke ook gevestigd is in ons pand.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: