Onze Werkwijze

 

Verandaland is al ruim 15 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Zo gaat Verandaland te werk…

Bezoek showroom

Graag ontvangen wij u eerst in onze showroom omdat het belangrijk is dat u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden.

De aankoop van een overkapping is iets wat u waarschijnlijk slechts eenmalig doet, belangrijk dus dat u zich goed en eerlijk laat informeren.

Veelal kunnen wij u een eerste prijsindicatie geven bij opgave van de geschatte maten en op grond van uw wensen en onze mogelijkheden.

Inmeten
Wanneer u op basis van de verstrekte informatie een exacte offerte wenst wordt er met u een afspraak gemaakt. Bij u thuis kijken wij samen met u naar de meest geschikte oplossing en meten alles exact in, dit is de basis voor een perfect passend maatwerk product.

Montage
Na enige levertijd wordt de overkapping geplaatst op het afgesproken tijdstip en precies zoals is afgesproken. Daar kunt u van op aan.

Het genieten van uw veranda kan nu beginnen…