Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Van A tot Z geregeld

Ons montage team maakt uw droom werkelijkheid. 

Samen met onze adviseurs heeft u bepaalt hoe de overkapping of buitenkamer eruit gaat zien. Daarna komen we langs voor in het inmeten zodat we alle materialen op maat kunnen bestellen. Dan is ons eigen montage team aan zet om uw plannen te realiseren.

We verzorgen alles van A tot Z. We maken een bouwplanning zorgen dat alle materialen netjes worden geleverd en onze monteurs gaan aan de slag.

Ervaren monteurs

Verandaland staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Al onze monteurs hebben dan ook ruime ervaring met het plaatsen van overkappingen, tuinkamers en aanverwante producten. 

We zijn een expert in ons vakgebied. Onze 10 zekerheden geven u de garantie op kwaliteit.

Het totaalpakket

Overkappingen en buitenkamers worden helemaal op maat geplaatst. Zo is ieder project weer anders en dat vinden wij het leukste om te doen. 

Naast het plaatsen van een overkapping, buitenkamer of glaswand komen er ook vaak andere werkzaamheden bij kijken zoals:

Samen met onze partners leveren we de complete dienstverlening om ieder project te voltooien.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: