Een tuinkamer maakt van uw tuin een beleving!

Met een tuinkamer bent u 100% beschermd tegen weer en wind en heeft u toch een mooi vrij uitzicht over uw tuin. Bij mooi weer klapt of schuift u de flexibele glazen elementen gewoon naar de zijkant waardoor u het gevoel heeft dat u lekker buiten zit. Bij slecht weer of in de avonduren sluit u het geheel weer, zodat u lekker droog uit de wind en behaaglijk nog steeds van de tuinkamer kunt genieten. U kunt tot in de late avonduren genieten van uw buitenverblijf.

U kunt de tuinkamer optioneel voorzien van verlichting, infrarood terrasverwarming, onder of boven gemonteerde zonwering of zelfs verticale zonwering. Alles is gemakkelijk te bedienen met 1 gezamenlijke afstandsbediening. Geniet van de luxe in uw eigen tuinkamer! De tuinkamer is in tegenstelling tot een serre niet geïsoleerd, hierdoor is deze niet als permanente woonruimte geschikt.

Bekijk alle tuinkamers in onze showroom in Elst, of neem direct contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Tuinkamer

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu