Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Tuinkamer

Maak van uw tuin een beleving

Met een tuinkamer bent u 100% beschermd tegen weer en wind en heeft u toch een mooi vrij uitzicht over uw tuin. Bij mooi weer klapt of schuift u de flexibele glazen elementen gewoon naar de zijkant waardoor u het gevoel heeft dat u lekker buiten zit. Bij slecht weer of in de avonduren sluit u het geheel weer, zodat u lekker droog uit de wind en behaaglijk nog steeds van de tuinkamer kunt genieten. U kunt tot in de late avonduren genieten van uw buitenverblijf.

Tuinkamer met verlichting, verwarming of zonwering

U kunt de tuinkamer optioneel voorzien van verlichting, infrarood terrasverwarming, onder of boven gemonteerde zonwering of zelfs verticale zonwering. Alles is gemakkelijk te bedienen met 1 gezamenlijke afstandsbediening. Geniet van de luxe in uw eigen tuinkamer! De tuinkamer is in tegenstelling tot een serre niet geïsoleerd, hierdoor is deze niet als permanente woonruimte geschikt.

Bekijk alle tuinkamers in onze showroom in Elst, of neem direct contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: