Serre

Meer licht en meer woongenot

Een serre is dé manier om uw huis uit te breiden en meer licht naar binnen te halen. Sterker nog: u haalt buiten naar binnen. En u hoeft niet bang te zijn voor het lichtverlies van een plat dak, want met een serre haalt u rondom én boven u het daglicht naar binnen. Of het nu koud is buiten of juist warm, lente, zomer, herfst of winter, in onze serres is het altijd goed toeven.

Serres zijn geïsoleerd en onderhoudsvriendelijk

Al onze serres hebben een constructie van duurzaam aluminium. Perfect geïsoleerd, onderhoudsvriendelijk met een stijlvol en tijdloos design. Kies voor een ‘woonserre’ als verlengstuk van uw huiskamer of een ‘tuinserre’ die u het gevoel geeft dat u middenin het groen zit. De mogelijkheden voor de uitvoering van de serre zijn groot. Denk goed na wat past bij uw wensen.

Neem voor meer informatie, specifieke vragen of voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek contact met ons op.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: