Haal buiten naar binnen met een serre

Een serre is dé manier om uw huis uit te breiden en meer licht naar binnen te halen. Sterker nog: u haalt buiten naar binnen. En u hoeft niet bang te zijn voor het lichtverlies van een plat dak, want met een serre haalt u rondom én boven u het daglicht naar binnen. Of het nu koud is buiten of juist warm, lente, zomer, herfst of winter, in onze serres is het altijd goed toeven. Al onze serres hebben een constructie van duurzaam aluminium. Perfect geïsoleerd, onderhoudsvriendelijk met een stijlvol en tijdloos design. Kies voor een ‘woonserre’ als verlengstuk van uw huiskamer of een ‘tuinserre’ die u het gevoel geeft dat u middenin het groen zit. De mogelijkheden voor de uitvoering van de serre zijn groot. Denk goed na wat past bij uw wensen.

Neem voor meer informatie, specifieke vragen of voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek contact met ons op.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Serre

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu