Geniet van uw tuin, volop uitzicht en een mooie lichtinval

Niets is heerlijker dan genieten van de warmte van het zonlicht. Maar soms is het domweg nog te fris. Behalve achter het glas, want zonlicht door glas is een heerlijke warmtebron. Met onze luxe buitenkamers geeft u cachet aan uw woning én geniet u gelijk van de eerste zonnestralen.

Een tuinkamer is de perfecte oplossing voor meer leefruimte in uw huis. Met glazen schuifwanden maken wij van uw terras op eenvoudige wijze een prachtige tuinkamer. Zo hoeft u niet met een aannemer om tafel voor een verbouwing, maar krijgt u toch net dat extra stukje lichte ruimte aan uw woning. Of u kiest voor een serre. Met onze duurzame aluminium serres haalt u nog meer zonlicht naar binnen. Bekijk wat u aanspreekt of neem voor een persoonlijk advies contact met ons op, wij helpen u graag om een keuze te maken.

null

Tuinkamer

Met een glasoase oftewel tuinkamer bent u 100% beschermd tegen weer en wind en heeft u toch een mooi vrij uitzicht over uw tuin.

null

Serre

Een serre is een volwaardige verblijfsruimte. Inbraak veilig en goed geïsoleerd. Een ruimte waar u in alle seizoenen kunnen vertoeven.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Luxe buitenkamers

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu