Luxe buitenkamers

csm_Laenger_draussen_67ac8b97f6

Tuinkamer

IMG_1012-1024x768

Serre

Niets is heerlijker dan genieten van de warmte van het zonlicht. Maar soms is het domweg nog te fris. Behalve achter het glas, want zonlicht door glas is een heerlijke warmtebron. Met onze luxe buitenkamers geeft u cachet aan uw woning én geniet u gelijk van de eerste zonnestralen.

Een tuinkamer is de perfecte oplossing voor meer leefruimte in uw huis. Met glazen schuifwanden maken wij van uw terras op eenvoudige wijze een prachtige tuinkamer. Zo hoeft u niet met een aannemer om tafel voor een verbouwing, maar krijgt u toch net dat extra stukje lichte ruimte aan uw woning. Of u kiest voor een serre. Met onze duurzame aluminium serres haalt u nog meer zonlicht naar binnen. Bekijk wat u aanspreekt of neem voor een persoonlijk advies contact met ons op, wij helpen u graag om een keuze te maken.

Persoonlijk advies van onze experts

U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!

Bel ons op nummer 0481 - 35 09 60

of kom langs in onze showroom.

002-technology

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

004-drill

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

002-technology

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0+

Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken:

Scroll naar top