Kozijnen en schuifpui

Naast terrasoverkappingen, buitenkamers en zonwering kunt u ook bij ons terecht voor het installeren van aluminium of kunststof kozijnen.

De voordelen van aluminium en kunststof kozijnen

Kozijnen van aluminium of kunststof zijn duurzaam en onderhoudsarm. Daarmee wordt het regelmatig schilderen overbodig. Ze zijn in alle mogelijke RAL kleuren verkrijgbaar.

Kunststof kozijnen worden uitgevoerd met een rechte hoekverbinding en kunnen voorzien worden van een houtnerf structuur. De aluminium kozijnen kunnen worden voorzien van een structuurverf.
Het is bijna niet van hout te onderscheiden!

Isolatie: Bespaar op energiekosten

Alle kozijnen worden door ons eigen montageteam geïnstalleerd en voorzien van isolerende beglazing (HR++ of HR+++).

Kies voor een uitbreiding met rolluiken en screens voor een nog betere isolatie tegen de kou. Zo bespaart u direct op uw energie rekening!

Uitbreidingen

Naast rolluiken en screens is ook een uitbreiding mogelijk met voorzethorren en plissé hordeuren. Zo houd u ongedierte buiten zodra de ramen open kunnen met mooi weer.

Laat uw adviseren door een van onze adviseurs! Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Schuipui en vouwwanden

U wilt uw woon- of leefruimte uitbreiden met een betrouwbare schuifdeur? U bent met de bouw van uw nieuwe woning bezig? De nieuwste generatie aluminium schuifdeuren en vouwwanden bieden heel veel mogelijkheden. Barrièrevrij en moeiteloos te bedienen.

Kunststof- of aluminium schuifdeuren zorgen voor een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten. Een ononderbroken en weids uitzicht naar buiten wekt emotie aan de binnenkant op. De manuele of automatische bediening van de schuifvleugels geeft u de impuls om naar buiten te stappen. Binnen wordt buiten, ruimte groeit en frisse lucht stroomt naar binnen. Meer dan een mooi uitzicht!

Schuifdeuren en vouwwanden bieden beiden een perfecte functionaliteit – en dankzij een breed scala aan opties bieden ze zeer bijzondere designmogelijkheden en openingen. De keuze van de type opening voor schuif- en hefschuifdeuren en vouwwanden is aan u.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: