Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Aluminium vouwwand

Voor een royale leefruimte en onbelemmerd uitzicht

Een aluminium vouwwand is zeer geschikt voor uw appartement en/of woning waarbij u wilt genieten van een onbelemmerd uitzicht, royale leefruimte, veel daglicht en waar u buiten met binnen betrekt. Met een aluminium vouwwand kunt u optimaal genieten van uw tuin of terras. Verandaland levert Sunflex aluminium vouwwanden met 100% maatwerk van gegarandeerde Duitse kwaliteit.

Perfect op elkaar afgestemde elementen die naar wens naar binnen of naar buiten gevouwen kunnen worden.
Hierbij zijn de paneelindeling en draairichting ook vrij te kiezen. De aluminium vouwwand is stormbestendig en eventueel te voorzien van inbraakwerend beslag.

Deze aluminum vouwwand kan direct maar ook later nog gemonteerd worden.

Bekijk onze aluminium vouwwanden in onze showroom in Elst.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: