Glaswanden

Voor terras of buitenkamer

Op de eerste lentedagen gelijk volop genieten van de zon? Of aan het eind van een zomerse maar drukke werkdag even heerlijk ontspannen op uw terras? Niets is vervelender dan een kille wind die uw plannen verstoort. De kwalitatief hoogwaardige glaswanden van Weinor bieden altijd de ideale oplossing: half open, open of dicht. Het design is slank en chic en de kozijnloze glaswanden zorgen voor een prachtig onverstoord uitzicht. Bekijk onze schuifdraaiwanden en horizontale schuifwanden en kies de optie die het beste past bij uw wensen en specifieke situatie.
Vaak horen wij van onze klanten dat ze al geruime tijd nadenken over het creëren van een meer beschut terras of een buitenkamer. Kom langs en maak kennis met de glaswanden van Weinor. Laat u adviseren door onze experts en stel uw keuze niet langer uit. Want nu is de tijd om te genieten!

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: