2018-M&L-rope-Jason-chair-Nora-lounge-chair---teak-Mason-table,-sofa-&-coffee-table1500x1000
2020-M&L-Reclaimed-teak-Duke-lounge---Fibre-Tim-lampshade---Aluminium-Kick-coffee-table1500x1000
2021-M&L-teak-Lauren-table-charcoal---fibre-Charlie-chair-natural-lava-(aside)1500x1000
2021-M&L-teak-Lauren-table-aged---rope-Lenn-chair-black1500x1065
Optimaal genieten in uw tuin

MAX & LUUK

MAX & LUUK is een merk van ontwerper Frank Bogaers en draagt de namen van zijn twee zoons. Zij zijn de inspiratiebron geweest voor de collectie tuinmeubelen.

Het gevoel van vrijheid, genieten en zorgeloosheid! Dat is wat u ervaart met de tuinmeubelen van MAX & LUUK. De collectie kenmerkt zich door de frisse uitstraling en unieke stijl. 

Veranda Land is leverancier van MAX & LUUK. Kom eens langs in onze showroom voor uitgebreid advies. Maak direct een afspraak.

Prachtige ontwerpen

Het thuisgevoel

Het merk is meegegroeid met de ontwikkeling van zijn zoons en ook nu waren zij weer de inspiratie bron voor de nieuwe collectie tuinmeubelen. Een volwassen, stijlvolle, kwalitatief mooie tuinmeubelcollectie. 

De collectie is voortgekomen uit de match tussen weelderige natuur in de tuin en de nieuwste trends in buiten beleving. Ontwerpen met een no-nonsense uitstraling. Net zoals Max en Luuk die hebben.

Kom langs bij Veranda Land in Elst en laat u inspireren en adviseren.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk meer tuinmeubelen in onze showroom.

Veranda Land

Vakmanschap en service

Verandaland Elst is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen, zonweringen, glazen schuifwanden en hordeuren in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Wij staan bij onze klanten bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven! Veel mensen gingen u voor en kozen voor kwaliteit en niet alleen voor prijs.

Onze merken

Bekijk ook de tuinmeubelen van: