3D Configurator van weinor

Kun je je maar moeilijk voorstellen hoe jouw terras er met een zonnescherm of een terrasoverkapping uit zou zien?

Met de gebruikersvriendelijke app 3D Designer 2.0 van weinor ontvang je na het invoeren van de noodzakelijke gegevens een duidelijke weergave van het betreffende systeem op jouw terras.

Met de schaduwsimulatie kun je bepalen waar aan je huis een effectieve zonwering noodzakelijk is. En ook de intensiteit van het zonlicht kan, afhankelijk van positie, tijdstip en jaargetijde, worden ingesteld. Bovendien kun je de verlichting variëren en zelfs een blik van binnen naar buiten is mogelijk.

Download gewoon de 3D Designer 2.0 op je tablet via de Google Play Store of de App Store! Of download het programma via www.weinor.nl

Liever hulp bij het configureren? Kom dan langs in onze showroom en we adviseren u over de beste oplossingen voor uw tuin.

Klaar om meer te ontdekken?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Veranda Land

Vakmanschap en service

Verandaland Elst is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen, zonweringen, glazen schuifwanden en hordeuren in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Wij staan bij onze klanten bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven! Veel mensen gingen u voor en kozen voor kwaliteit en niet alleen voor prijs.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: