Plan een afspraak met ons

Voor een compleet beeld over de mogelijkheden voor onder meer een tuinkamer, terrasoverkapping of de juiste zonwering raden wij u aan langs te komen in onze showroom. Onze specialisten geven u graag een persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter op onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in onze showroom of bij u thuis.

Voor een bezoek aan de showroom, een vraag over een bestaand project, service of alle overige zaken staan we op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 voor u klaar. En op zaterdag van 12:00 tot 17:00.
Uiteraard is onze showroom ook zonder afspraak te bezoeken. Heeft u een specifieke situatie die vragen oproept, dan is het maken van een afspraak wel zo handig. Als u ons vooraf een foto van de situatie per e-mail toestuurt, bekijken en beoordelen wij op voorhand alle mogelijkheden.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Vind ons op de kaart

Openingstijden

Maandag     gesloten
Dinsdag       10.00 – 17.00 uur
Woensdag   10.00 – 17.00 uur
Donderdag  10.00 – 17.00 uur
Vrijdag         10.00 – 17.00 uur
Zaterdag      12.00 – 17.00 uur

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Plan een afspraak

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu