Lammellen-overkapping

Pallazzo LOUNGE

De lamellen terrasoverkapping met een modern design en feilloze werking.

Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

De Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Bluetooth interface GRATIS

Wanneer u kiest voor de Pallazzo Lounge lamellenoverkapping krijgt u de Bluetooth interface t.w.v. €625,- van ons cadeau! Of kies voor €500,- cashback.

Hiermee kan het lamellendak draadloos op afstand bediend worden met een app op uw telefoon.

Kom snel langs want de actie is alleen geldig in september, oktober en november 2020!

overkapping-bij-zwembad-3

Klaar om meer te ontdekken?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Eindeloos combineren

Pallazzo LOUNGE is eenvoudig te combineren met Pallazzo INVIGO of Pallazzo Flowzz.

pallazzo-flowzz

Pallazzo FLOWZZ

Pallazzo Flowzz is een elegante zipscreen oplossing tegen de zon, tocht en regen. U combineert de Pallazzo Flowzz eenvoudig met uw Pallazzo terrasoverkapping.

Het screendoek is glasvezel versterkt en daardoor waterafstotend en weersbestendig. Het zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort.

Pallazzo INVIGO

Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen  bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

28468757_1663886683665930_7461469713508335616_n

Bezoek onze showroom

Bekijk alle mogelijkheden en krijg direct persoonlijk advies.

Veranda Land

Verandaland Elst is officieel leverancier van Pallazzo producten. Of het nu gaat om zonwering, een overkapping of een veranda. Samen met u kijken we naar de beste oplossing om nog meer te genieten van uw tuin. Met vakkundig advies en ons eigen montage team leveren we maatwerk wat past in iedere situatie.

Kom langs in onze showroom voor meer inspiratie!

logo-pallazzo
  • Eigen showroom

  • Uitsluitend Europees gekeurde kwaliteitsproducten

  • Vakkundig montage team

  • 5 jaar algehele garantie

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen onze service!

Piet van Rijnsoever

In april j.l. is er door Verandaland een schitterend afdak geplaatst ter vervanging van ons, door de storm van 18 januari, kapotgewaaide afdak. Eerst hadden we contact via internet. Aansluitend een bezoek gebracht aan de overzichtelijke showroom.Voor ons was de keuze snel gemaakt. ...

Sjaak Van Thiel

Super overkapping erg blij mee Klasse

Huub Hamer

Super service! Goede en mooie producten! Denken goed mee :)! Ben erg tevreden met het resultaat! Goede samenwerking, waardoor mijn keuze viel voor dit bedrijf!

Bekijk meer klantbeoordelingen

002-technology

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

004-drill

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

002-technology

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

Scroll naar top