Een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht en wind

Een screen is een vorm van zonwering en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht en wind. Ook nemen ze weinig ruimte in en zijn ze niet te opvallend aanwezig, waardoor ze een rustig aanzicht hebben.

Voorzie de zijkant of de voorzijde van uw overkapping van windvaste Zipscreens. Bij deze screens zit het doek aan de zijkant volledig in de geleider opgesloten, het doek bolt hierbij niet zoals bij normale screens. Afhankelijk van de doekkeuze kunt u kiezen voor een meer of minder doorzichtige variant. Deze screens zijn altijd elektrisch.

Een voordeligere variant is een Fixscreen dat u handmatig met een slingerstang kunt laten zakken en dat vergrendelt als deze helemaal naar beneden gedraaid is. Het doek spant zich door kort terug te draaien.

Bekijk het ruime assortiment screens in onze showroom in Elst.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Elst, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort bij Verandaland!

Screens

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al ruim 18 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Menu