Overkapping zonwering voor een huiselijke sfeer

U wilt een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Weinor Sottezza onder zonwering van Verandaland voor. De Weinor Sottezza onder gemonteerde zonwering is een effectieve en sfeervolle oplossing voor terrasoverkappingen. Door de vrije luchtcirculatie bij een terrasoverkapping ontstaat er geen hittestuwing. De decoratieve Weinor Sottezza onder zonwering is in diverse uitvoeringen te verkrijgen/samen te stellen  – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Dit zonnescherm reduceert warmteontwikkeling onder het glas en zorgt voor een comfortabele temperatuur – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een volwaardige kamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens, geluidsinstallatie en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw vaste overkapping, schuifdakaluminium veranda of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Elst, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort bij Verandaland!

Onder gemonteerde zonwering

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al ruim 18 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Menu