Kies voor een knikarmscherm van deze tijd!

Met een stijlvol knikarmscherm bent u zeker van schaduw binnen én buiten. Of u nu houdt van tijdloos klassiek of puristisch modern, voor iedere keuze is er een Weinor scherm! Dat Weinor veel aandacht besteed aan design blijft niet onopgemerkt, want de designs van Weinor worden regelmatig bekroond. De Weinor terrasschermen bieden een overkapping tot 4 meter en gaan tot 21 meter breed. Een slim systeem voor bevestiging maakt knikarmschermen geschikt voor praktisch iedere woning.

Naast het feit dat een Weinor knikarmscherm u laat genieten van het buitenleven, zorgt een Weinor knikarmscherm er ook voor dat het koel blijft in huis. Het doek  houdt de hitte tegen.

Met diverse luxe opties maakt u uw terras helemaal compleet. Door het Weinor knikarmscherm uit te rusten met bijvoorbeeld Weinor verwarming of Weinor ledverlichting geniet u vaker van het terras! Uiteraard zijn al deze opties eenvoudig te bedienen met de Weinor BiConnect afstandsbediening.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een volwaardige kamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens, geluidsinstallatie en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Toog of schoren onder goot
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw vaste overkapping, schuifdakaluminium veranda of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Elst, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort bij Verandaland!

Knikarmscherm

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al ruim 18 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Menu