Betrouwbare Weinor zonwering en bescherming tegen verblinding

Bovenliggende zonwering van Weinor. Deze zonwering leent zich goed voor afgesloten ruimtes waar de temperatuur anders te hoog op zou kunnen lopen. De Weinor boven gemonteerde serre zonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de Weinor WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort. Bediening met afstandsbediening en eventueel zon,wind en regensensor.

Deze Weinor boven liggende zonwering is geschikt voor vrijwel elk terras- of serredak. Of het nu een weinor Glasoase of geïsoleerde serre is, een terrasoverkapping van hout of met dakoverstek, de Weinor WGM Top is met bijna elk terras- of serredak te combineren, ook naderhand.

Bij Verandaland vindt u Weinor zonwering

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een volwaardige kamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens, geluidsinstallatie en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Toog of schoren onder goot
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw vaste overkapping, schuifdakaluminium veranda of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Elst, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort bij Verandaland!

Boven gemonteerde zonwering

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al ruim 18 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Menu