Zonwering voor uw terrasoverkapping

Een fraai terras, een heerlijke tuinkamer of serre maakt u helemaal af met mooie zonwering. Een oplossing die allereerst natuurlijk functioneel en gebruiksvriendelijk moet zijn. Maar ook zonwering met een mooie, luxueuze uitstraling voor het gewenste moderne of juist meer landelijke design. Een product dat past bij úw huis. Verandaland weet waar genieten om draait en is uw specialist. Van boven of onder gemonteerde zonwering tot knikarmschermen en screens, Verandaland kent alle mogelijkheden en werkt uitsluitend met top leveranciers. Kom langs in onze showroom voor tal van voorbeelden.

null

Boven gemonteerde zonwering

Deze zonwering leent zich goed voor afgesloten ruimtes waar de temperatuur anders te hoog op zou kunnen lopen.

null

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is bijzonder geschikt voor terrassen met openslaande deuren en balkons.

null

Onder gemonteerde zonwering

Door de vrije luchtcirculatie bij een terrasoverkapping ontstaat er geen hittestuwing en is bijvoorbeeld een boven gemonteerde zonwering niet nodig.

null

Screens

De zijkant of de voorzijde van uw overkapping kan voorzien worden van windvaste Zipscreens, bij deze screens zit het doek aan de zijkant volledig in de geleider opgesloten, het doek bolt hierbij niet zoals bij normale screens.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Zonwering terrasoverkapping

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland Elst is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu