Geniet van een onbelemmerd uitzicht

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft; met de glazen wanden van beleeft u puur woongenot op uw terras. U kunt hierbij kiezen voor: schuifwanden en/of  schuif-draaiwanden maar ook vouw-wanden. De glazen wanden bieden een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel.

Deze glazen wanden kunnen direct maar ook later nog gemonteerd worden.

null

Horizontale schuifwanden

Deze terrasbeglazing bestaat uit panelen die langs elkaar schuiven, naar links en/of rechts. Elk paneel dat u openschuift, neemt automatisch het volgende paneel mee.

null

Schuifdraaiwanden

De comfortabele schuifdraaiwand van Verandaland is de elegante wind- en weer oplossing voor lichtdoorlatende balkons en loggia's.

null

Aluminium vouwwanden

Aluminium vouwwanden zijn zeer geschikt voor uw appartement en/of woning waarbij u wilt genieten van een onbelemmerd uitzicht, royale leefruimte, veel daglicht en waar u buiten met binnen betrekt.

null

Glas vouwwanden

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft; met de glazen wanden van beleeft u puur woongenot op uw terras.

null

Houten vouwwanden

Wilt u binnen en buiten samen laten komen met een natuurlijke hout look? Kies dan voor houten vouwwanden.

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Plannen om van uw huis echt uw droomhuis te maken met een terrasoverkapping, serre of tuinkamer? Met ons ruime aanbod overkappingen, glaswanden, zonwering en meer geniet u ook thuis van het buitenleven. Wij kijken en denken met u mee. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Samen maken wij uw dromen waar. De koffie staat altijd klaar. Wij zien u snel!

Glas schuifwanden

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al meer dan 18 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Menu