Accessoires maken uw terrasoverkapping af!

Genieten van het buitenleven doet u met de producten van Verandaland. Met de juiste en mooiste serre zonwering of veranda zonwering kunt u optimaal genieten van de zon. In de zomer zijn er veel insecten actief, en dat is elk jaar weer merkbaar. Natuurlijk wilt u deze insecten niet in uw woning! Houdt ongedierte daarom buiten met onze insectenhorren,

Met een aluminium of doek terrasoverkapping beschikt u over een heerlijke plek om te relaxen. Wilt u het maximale uit uw terrasmomenten halen? Of uw terrasoverkapping omtoveren tot buitenkamer? Maak uw terrasoverkapping dan compleet met onze accessoires. Welk model terrasoverkapping u ook hebt, wij zorgen voor terrasbeglazing, zonwering, windschermen, screens, lichtlijsten en terrasverwarming op maat.

null

Glas schuifwanden

Onze overkappingen kunnen voorzien worden van glazen schuifwanden en/of glazen schuif-draaiwanden, Door de transparantie van glas verandert het karakter van de overkapping niet en kunt u de weersinvloeden van buiten tegenhouden.

null

Terrasverwarming

De infrarood terrasverwarming van Veranda Land werkt in principe net zoals de zon. Het brengt elektromagnetische golven die door de huid worden geabsorbeerd en in warmte omgezet.

null

LED inbouw verlichting

Ingebouwde verlichting is een echte sfeerbrenger op het terras, deze verlichting is te dimmen met een wand dimmer of met afstandsbediening. Ook wanneer u niet buiten zit wordt uw kamer visueel “groter” omdat het terras mooi verlicht is!

null

Insectenhor

Houdt ongedierte buiten met onze insectenhorren

Bij Verandaland vindt u wat u zoekt!

Veranda Land heeft de grootste keuze in kwalitatief hoogwaardige overkappingen. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming. Een greep uit alle mogelijkheden;

  • Het gekozen systeem met uiterlijke kenmerken en profielen
  • Vorm goot, modern of klassiek
  • Kleurkeuze aluminium en laksoort (gladde- of structuurlak)
  • Beplating van terrasoverkapping van kunststof of glas
  • Aantal staanders en plaats van staanders onder de goot
  • Maatwerk producten en speciale uitvoeringen
  • Toepassing zijwanden / schuif-draaipanelen / vouwwand
  • Toepassing verlichting / zonwering / verwarming

Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkappingschuifdak of terraskamer.

Geniet van het buitenleven met de oplossingen van Verandaland!

null

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Elst, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort bij Verandaland!

Accessoires terrasoverkapping

Verandaland, Industrieweg Oost 3 6662NE Elst, Gelderland
0481 – 35 09 60

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

0+
Tevreden klanten!

Verandaland is al ruim 18 jaar de leverancier in de regio Arnhem en Nijmegen van hoogwaardige en duurzame overkappingen die in eigen beheer gemonteerd worden, hierdoor verhoogd uw niet alleen uw woongenot maar creëert u ook een meerwaarde aan uw huis.

Menu