Terrasverwarming

Met infrarood terrasverwarming maakt u ook in de wat koudere periodes comfortabel gebruik van uw terras. Infrarood terrasverwarming is eenvoudig te plaatsen en neemt op het terras zelf geen ruimte in beslag. Zo houdt u altijd een vrije doorloop.

In het voor- en naseizoen zorgt het voor aangename temperaturen, waardoor u langer van uw terras geniet. Het uiterst moderne, veilige systeem functioneert betrouwbaar, waarbij al een tot twee seconden na het inschakelen de maximale warmtecapaciteit bereikt wordt en 90 tot 95% van de elektrische energie in warmte omgezet wordt.

Onze terrasverwarming heeft een mooi design. De infraroodlampen geven een aangename warmte, staan bekend om de lange levensduur en veiligheid, zelfs op minder beschutte plekken. Zo geniet u ook op koudere dagen of als de zonnewarmte niet meer voldoende is van uw tuin en terras. En uw terrasoverkapping of veranda is nog steeds een uitnodigende plek om heerlijk te vertoeven,  ook als het koeler is.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al bijna 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: