Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Hordeuren Unilux

Hordeuren en horren op maat van Unilux. In de zomer zijn er veel insecten actief, en dat wordt elk jaar meer door de zachte winters. Natuurlijk wilt u deze insecten niet in uw woning. Het is daarom verstandig om te voorkomen dat deze uw woning en zeker uw slaapkamer binnenkomen. Want wie wil er nu wakker worden vol muggenbulten en insectenbeten? Geef muggen en andere insecten geen kans en voorkom dit door het plaatsen van hordeuren, raamhorren of inzethorren van Verandaland in Elst tussen Arnhem en Nijmegen. Horren op maat van UNILUX zijn betrouwbaar en zeer duurzaam. Kies uit een ruim aanbod horren voor elke deur en voor elk raam. Dit is precies de reden waarom wij kiezen voor dit topmerk. Want zoals in alles, gaan wij voor de beste kwaliteit verkrijgbaar.

Verandaland is dealer van het bekende merk UNILUX Horren, en is de importeur van de Plissé hordeuren in de Benelux. Deze plissé hordeur is vaak gekopieerd, maar de kwaliteit van UNILUX is nooit behaald!

Hor op maat

UNILUX is de specialist in vliegenhorren op maat en Verandaland heeft diverse modellen beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vaste inzethorren, rolhorren, schuifhorren en plisséhorren.

Standaard kleuren voor alle type horren:

  • RAL 9001 cremewit
  • RAL 9010 zuiverwit
  • RAL 7016 structuur antracietgrijs
  • RAL 9006 blank aluminiumkleurig
  • RAL 9005 gitzwart

Extra standaard kleuren voor de inzethor:

  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 6009 dennengroen
  • RAL 5011 stalblauw
  • RAL 9016 verkeerswit
Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: