Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

Accessoires terrasoverkapping

Genieten van het buitenleven doet u met de producten van Verandaland. Met de juiste en mooiste serre zonwering of veranda zonwering kunt u optimaal genieten van de zon. In de zomer zijn er veel insecten actief, en dat is elk jaar weer merkbaar. Natuurlijk wilt u deze insecten niet in uw woning! Houdt ongedierte daarom buiten met onze insectenhorren,

Met een aluminium of doek terrasoverkapping beschikt u over een heerlijke plek om te relaxen. Wilt u het maximale uit uw terrasmomenten halen? Of uw terrasoverkapping omtoveren tot buitenkamer? Maak uw terrasoverkapping dan compleet met onze accessoires. Welk model terrasoverkapping u ook hebt, wij zorgen voor terrasbeglazing, zonwering, windschermen, screens, lichtlijsten en terrasverwarming op maat.

Persoonlijk advies van onze experts U heeft een idee voor een droomtuin maar komt er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. En kom langs in onze showroom.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mét overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie én adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Veranda Land Elst is al meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Al vanaf 2002 monteren onze vakmensen al onze producten met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Verhoog uw woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis én buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: