Veranda Land is aangesloten bij Overkappingsadviseurs

De nieuwe weinor doekcollectie ‘my collections 2’

In de nieuwe weinor doekcollectie ‘my collections 2’ vind je prachtige zonweringdoeken.

De 171 doeken bieden je niet alleen een enorme keuze aan geweldige dessins, maar ook eersteklas kwaliteit en er zijn zelfs doeken die duurzaam zijn geproduceerd. Zo krijg je het doek dat perfect aansluit op jouw wensen en lifestyle. Verheug je op trendy kleuren en prachtige doeken met structuur als nooit tevoren.

Wil je de innovatieve doeken voor jouw nieuwe zonnescherm eens in het echt zien? Maak dan maar meteen een afspraak met ons. Wij geven je graag advies!

Klaar om meer te ontdekken?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Veranda Land

Vakmanschap en service

Verandaland Elst is al bijna 20 jaar dΓ© leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame overkappingen, zonweringen, glazen schuifwanden en hordeuren in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles met grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Wij staan bij onze klanten bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis Γ©n buitenleven! Veel mensen gingen u voor en kozen voor kwaliteit en niet alleen voor prijs.

Meerwaarde verzekerd!

Een mooi terras mΓ©t overkapping, buitenkamer of glaswanden van Verandaland verhoogt het woongenot van uw huis. Met het duurzame en kwalitatief hoogwaardige design van onze producten is de meerwaarde van uw huis verzekerd.

Alles voor u geregeld

De montage van een overkapping of serre vraagt om specifieke knowhow. Verandaland heeft deze kennis in huis. Onze vakmensen verzorgen dit proces van A tot Z. Met het resultaat dat u voor ogen heeft: onbekommerd genieten.

Ervaar het zelf!

Bij ons gaat vakmanschap en uitermate hoge service hand in hand. Met 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert in ons vakgebied. Onze monteurs op locatie Γ©n adviseurs in de showroom. Dat wilt u toch ook ervaren?

0 +
Tevreden klanten!

Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad

Verandaland is al bijna 20 jaar dΓ© leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame terrasoverkappingen en meer in de regio Arnhem en Nijmegen. Onze vakmensen monteren alles in eigen beheer en staan bekend om onze goede service. Verhoog u woongenot en geef een meerwaarde aan uw huis Γ©n buitenleven!

Onze merken

Moderne overkappingen waarbij design, kwaliteit en comfort samengaan.
Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: